• Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • |
  • Phone: +373 22 23 87 87
  • |
  • Mobil: +373 606 509 59

language

CURSURI LIMBA ENGLEZĂ

Trăim într-o lume în care comunicarea reprezintă o importantă competență interculturală, iar aceasta devine esențiala în obținerea succesului individual și organizațional. 


Misiunea noastră, așadar, este următoarea: să vă îndrumăm cu profesionalism la fiecare pas pe care decideți să îl faceți pe drumul performanței în domeniul studierii unei limbi. Vrem ca prin aportul trainerilor noștri să vă împliniți potențialul maxim de dezvoltare în comunicare. Vrem să facem din fiecare lecție pe care v-o livrăm o experiență eficientă și memorabilă de comunicare într-o limbă străină.

 

Valorile noastre sunt:

 excelența în predarea limbilor străine
 calitatea premium a serviciilor oferite 
 consecvența de a fi cel mai bun angajator pentru profesorii de limbi străine

ULTIMELE Articole

Cine este conectat

Avem 7 vizitatori și nici un membru online

ResursePentru copii

Pentru copii!

Colecția de mai jos cuprinde linkuri care vă ajută să exersați la engleză (sau la alte limbi străine) într-un mod amuzant și interesant și în afara orelor. Sperăm să vă distrați și să învățați ușor!

 

Pe www.teachchildrenesl.com aveți fișe de lucru de tot felul: cuvinte încrucișate, cuvinte amestecate, cuvinte înjumătățite, cu răspunsuri incluse. Perfecte pentru vacanta, in ritm de (minimum) una pe zi.

 

Pe http://www.eslkidstuff.com/flashcards.htm#.UdiIwMzfpLP, la “Categories”, găsiți o mulțime de “cărti de joc” cu nume de jucării, animale, sporturi, activități, etc. Ideale pentru învățat sau repetat cuvinte.

 

Pe http://supersimplelearning.com găsiți cîntecele. Vedeți filmulețe cum cîntă alți copii, ascultați și cîntați și voi cu ei.

 

Pe http://bogglesworldesl.com un sait pentru cei pasionații de cuvinte încrucișate. Aveți aici cuvinte încrucișate cu animale, fructe, haine, sporturi.

 

Pe www.mes-games.com găsiți jocuri cu culori, cu animale, cu numere și multe altele. La unele dintre ele faceți click pe o tastatura desenata, ca să scrieți cuvîntul și vă verificați singuri răspunsurile. La fiecare click se-aud sunete amuzante.

 

La www.magickeys.com, în coloana din stînga, o să vă bucurați să vedeți o listă generoasa de jocuri de pronunție. Unele sunt cu personaje din desene animate vestite, ca motanul Garfield. Toate au o colecție de sunete super haioase.

  

La http://desene-animate-online.com îi revedeți pe toți cei 101 dalmațieni, iar faimoasa Cruella vorbește de data asta în engleză.

 

More in this category: Pentru cursanți »

Articole Noi

saituri de socializare

LangBrit - Cursuri de engleză în Chișinău

Contacte

LANGBRIT - CENTRUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE

  • Moldova, Chișinău, str. Serghei Lazo 11, intersecția cu strada 31 August 1989
  • +373 22 23 87 87
  • +373 606 509 59
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.