• Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • |
  • Phone: +373 22 23 87 87
  • |
  • Mobil: +373 606 509 59

language

CURSURI LIMBA ENGLEZĂ

Trăim într-o lume în care comunicarea reprezintă o importantă competență interculturală, iar aceasta devine esențiala în obținerea succesului individual și organizațional. 


Misiunea noastră, așadar, este următoarea: să vă îndrumăm cu profesionalism la fiecare pas pe care decideți să îl faceți pe drumul performanței în domeniul studierii unei limbi. Vrem ca prin aportul trainerilor noștri să vă împliniți potențialul maxim de dezvoltare în comunicare. Vrem să facem din fiecare lecție pe care v-o livrăm o experiență eficientă și memorabilă de comunicare într-o limbă străină.

 

Valorile noastre sunt:

 excelența în predarea limbilor străine
 calitatea premium a serviciilor oferite 
 consecvența de a fi cel mai bun angajator pentru profesorii de limbi străine

ULTIMELE Articole

Cine este conectat

Avem 8 vizitatori și nici un membru online

ResursePentru cursanți

Pentru cursanți!

Colecția de mai jos cuprinde linkuri pe care vi le recomandăm pentru ca să vă puteți exersa engleza (în special citirea și ascultarea) în afara orelor de curs. Am selectat doar linkuri gratuite, interesante, folositoaresau care au un „ceva” special.

Vă sugerăm să verificați periodic această pagină, căci colecția e deschisa, apar mereu materiale noi. Primim, apreciem și includem recomandările dumneavoastră!

 

Dicționare

www.thefreedictionary.com efectiv pare cel mai complex si prietenos hiperdicționar online. Cuprinde dicționare de 13 limbi, de la engleza la norvegiana si turca, precum si dicționare de termeni medicali, juridici, financiari și de acronime in engleza. Alte avantaje: se poate verifica audio pronunția unui cuvînt.


www.ldoceonline.com este linkul de accesare al Longman Dictionary of Contemporary English, posibil cel mai bun dicționar de limbă engleză existent în momentul de față. Sunt cuprinse, marcate si explicate diferențele dintre engleza britanica si cea americană, greșelile de limbă cele mai frecvente, verbele frazale, expresiile idiomatice din care fac parte cuvintele cele mai frecvent folosite.

www.hallo.ro e dicționarul deja bine cunoscut care oferă traduceri de cuvinte din și în engleză, germană, italiană, franceză,spaniolă, română.

 

Lecturi

The Guardian este unul dintre cele mai îndrăgite ziare de calitate din Marea Britanie. E foarte bine scris si inovează continuu, incluzînd o varietate de materiale video amuzante, emoționate, etc.
www.guardian.co.uk

The Huffington Post e una dintre cele mai ușor digerabile si populare publicații online. Prezintă marele avantaj de a avea ediții in engleză, franceză, italiană si spaniolă. Iar „ceva-ul” special este secțiunea de clipuri video (foarte) amuzante.
www.huffingtonpost.com

Time Magazine: deși doar anumite pagini permit acces gratuit neabonaților, celebra revista americana ramîne atractiva mai ales prin abundenta de liste „top 10”. Cele mai importante 10 cărti ale secolului XX, cele mai bine vîndute 10 rujuri din lume, cele mai gătite 10 feluri de mîncare din statul Alabama – orice e de găsit aici!
www.time.comExerciții

www.bbc.co.uk e site-ul excelent unde corporația-fanion a culturii britanice, BBC, pune la dispoziția celor care învată engleza o foarte bogata colecție de materiale. Dintre acestea: exerciții de vocabular si gramatică, seriale radiofonice în engleza de afaceri, cuvinte încrucișate, teste și foarte multe altele, toate profesionist făcute și prezentate.

www.englishclub.com aproape că „debordeaza” de resurse pentru orice nivel, vîrstă, gust, dificultate si ambiție ar putea avea un utilizator de engleza. Aici găsiți: exerciții de ascultare, citire, scriere si vorbire cu răspunsuri incluse; exerciții de engleza de afaceri si exerciții pentru examene Cambridge; jocuri, teste, articole, clipuri video, bancuri și încă multe altele.  

www.dailystep.com cuprinde mini lecții audio de engleza de afaceri „pentru oameni ocupați”, cu exerciții de fixare a expresiilor folosite în înregistrări. Toate, generos oferite publicului de Jane Lawson, o profesoara Londoneză cu 20 de experiență.

 

Audio/Video

www.ted.com
Din punctul de vedere al învățării limbii engleze, ted.com prezintă doua mari avantaje: vă expune la o varietate de accente in engleză (american, britanic, sudafrican, indian, etc.), iar majoritatea înregistrărilor au opțiunea de selectare a subtitrării și în limba româna, plus opțiunea de a accesa transcrierile prezentărilor.

www.comedycentral.com este un site american al cărui nume îți explică clar conținutul: aici puteți viziona felurite clipuri amuzante, de la numere scurte de stand-up comedy la episoade întregi din comedy shows, precum „The Colbert Report” sau „Southpark”.

 

More in this category: « Pentru copii

Articole Noi

saituri de socializare

LangBrit - Cursuri de engleză în Chișinău

Contacte

LANGBRIT - CENTRUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE

  • Moldova, Chișinău, str. Serghei Lazo 11, intersecția cu strada 31 August 1989
  • +373 22 23 87 87
  • +373 606 509 59
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.