• Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 • |
 • Phone: +373 22 23 87 87
 • |
 • Mobil: +373 606 509 59

language

TEST NIVEL

Află care este nivelul tău de Cunoaștere a Limbii Engleze. Este foarte simplu.

 

citeste mai mult...

 

ULTIMELE Articole

Cine este conectat

Avem 12 vizitatori și nici un membru online

CursuriEngleza pentru adolescenți

Îmbunătățește-ți engleza și profită de toate oportunitățile care ți se oferă.

 

Încrederea în cunoștințele tale de limbă engleză îți poate îmbunătăți viața într-o mulțime de feluri. Îți poate deschide noi oportunități în carieră. Îți poate îmbunătăți viața socială. Te poate ajuta chiar să profiți mai mult de informațiile disponibile pe internet.

În calitate de experți în limba engleză, avem pregătirea potrivită pentru a te apropia de limba engleză și a te ajuta să vorbești, să asculți, să citești și să scrii cu încredere, astfel încît să profiți la maxim de viața de zi cu zi.

Cu ajutorul celei mai cuprinzătoare colecții de resurse de studiu și a accesului la calificări recunoscute pe plan internațional, șansele tale de succes sunt mult mai mari.

Așadar, fie că înveți limba engleză pentru prima oară, că vrei să îți îmbogățești cunoștințele sau îți dorești să devii un expert în limba engleză, noi avem cursul potrivit pentru tine.

Descoperă varietatea de cursuri și resurse disponibile oferite de experții în limba engleză pentru a profita de toate șansele care ți se oferă.

 Nivelurile noastre

 • Începător (A1) 

Nivelul A1 este fără îndoială cel mai elementar nivel al capacităţii de producere a limbii care poate fi identificat. La fínele acestui nivel, absolventul va fi capabil să participe la activităţi interactive simple, mînuiește un repertoriu elementar de cuvinte și de expresii simple referitoare la situaţii concrete.

 • Elementar (A2)

La acest nivel audientul va învăța să înțeleagă și să utilizeze fraze isolate și expresii frecvent folosite în domenii de interes nemijlocit, de exemplu, informații personale și familiare simple, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, activitatea profesională. Va putea să comunice în situații simple și obișnuite, care nu solicit decît un  schimb de informații simplu și direct referitoare la subiecte familiare și obișnuite.

 • Pre-intermediar (B1)

La acest nivel, audientul va învăța să înțeleagă elemente esențiale, cînd este folosit un limbaj standard clar, pe teme familiare, întîlnite uzual, legate de muncă, școală, timp liber etc. La fel să se descurge în majoritatea situațiilor survenite în timpul unei călătorii. Va putea să producă un discurs simplu și coerent pe teme familiare și din domeniile sale de interes, să relateze un eveniment, o experiență, să descrie un scop și să spună pe scurt argumentele sau experiențele unui proiect  sau ale unei idei.

 • Intermediar (B2)

Acest nivel îi va permite audientul să înțeleagă ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte, inclusiv în discuții tehnice, să comunice cu un anumit grad de spontaneitate și fluență, încît conversația cu un vorbitor nativ sa nu presupună efort pentru nuci unul dintre interlocutori. De asemenea să se poată exprima clar și detaliat asupra unei game largi de subiecte, sa-și expună opinia asupra unui subiect de actualitate.

 • Post Intermediar (C1)

În cadrul acestui nivel, audientul va învăța să înțeleagă o gamă largă de  texte, lungi și complicate și să sesizeze semnificațiile implicite, să se exprime spontan și fluent, fără a fi obligat aparent să-și caute cuvintele. Totodată, va putea să utilizeze limba cu eficacitate  în viața socială, profesională sau academică. Va putea să se expună pe teme complexe, într-un mod clar și bine structurat, demontrînd că stăpînește instrumentele de organizare, de studiere și de coeziune a discursului.

 • Avansat (C2)

Pe parcursul acestui nivel, audientul va învăța să înțeleagă practic fără efort tot ce citește sau aude, indiferent de domeniu, să relateze anumite fapte sau argumente din diverse surse, rezumîndu-le în mod coerent. Va putea să se exprime spontan, foarte fluent și cu precizie, să distingă nuanțe fine de sens, legate de subiecte complexe. 

Alege cea mai bună variantă de învățare pentru tine

 

1. Programă de studii anuală

NivelFrecvențaDurata lecțieiDurata cursuluiPreț / lună
Începător (A1)

2 ori pe săptămînă 

 90 min

9 luni

650 lei

Elementar (A2)
Pre-Intermediar (B1)
Intermediar (B2)
Post Intermediar (C1)

2 ori pe săptămînă

 90 min

9 luni

750 lei 

Advansat (C2)

 

2. Programă de studii regim intensiv  

NivelFrecvențaDurata lecțieiDurata cursuluiPreț / Nivel
Începător (A1)

3 ori pe săptămînă 

 135 min

2 luni

2500 lei

Elementar (A2)
Pre-Intermediar (B1)
Intermediar (B2)
 

Articole Noi

saituri de socializare

LangBrit - Cursuri de engleză în Chișinău

Contacte

LANGBRIT - CENTRUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE

 • Moldova, Chișinău, str. Serghei Lazo 11, intersecția cu strada 31 August 1989
 • +373 22 23 87 87
 • +373 606 509 59
 • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.