• Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • |
  • Phone: +373 22 23 87 87
  • |
  • Mobil: +373 606 509 59

language

CURSURI LIMBA ENGLEZĂ

Trăim într-o lume în care comunicarea reprezintă o importantă competență interculturală, iar aceasta devine esențiala în obținerea succesului individual și organizațional. 


Misiunea noastră, așadar, este următoarea: să vă îndrumăm cu profesionalism la fiecare pas pe care decideți să îl faceți pe drumul performanței în domeniul studierii unei limbi. Vrem ca prin aportul trainerilor noștri să vă împliniți potențialul maxim de dezvoltare în comunicare. Vrem să facem din fiecare lecție pe care v-o livrăm o experiență eficientă și memorabilă de comunicare într-o limbă străină.

 

Valorile noastre sunt:

 excelența în predarea limbilor străine
 calitatea premium a serviciilor oferite 
 consecvența de a fi cel mai bun angajator pentru profesorii de limbi străine

Testimoniale

Experienta pe care am trait-o de-a lungul a citorva luni pregatindu-ma de TOEFL iBT a fost una plăcută, care ma va urmari inca mult timp de aici in colo. Nu am invatat doar sa structurez fraze si sa vorbesc corect, ci am facut cunostinta cu o gama larga de teme din arte, istorie, biologie, psihologie, astronomie si multe altele. Am avut o deosebita placere sa studiez alaturi de doamna Aliona Lupu, care mi-a acordat o maxima atentie de-a lungul procesului de studiu si m-a aprofundat pe zi ce trecea in cunoasterea limbii engleze.

Andreea Chiriac

 

Țin să mulțumesc pe această cale Centrului de Limbi Străine LangBrit pentru o colaborare excelentă, profesionalism și acuratețe în muncă, și nu în ultimul rînd pentru prețul rezonabil al cursului de limbă engleză.
Am rămas încântată nu numai de metoda de predare a materialului, dar și de atitudinea si profesionalismul profesorului de acolo, care m-au ajutat mult să perseverez în comunicarea liberă și mai ales în înțelegerea ușoară a persoanei cu care discut nemijlocit în limba engleză. De fapt, am reușit să aplic și în practica mea de lucru cunoștințele obținute în materie de limbă engleză, fapt pentru care sunt foarte mulțumită. Vă doresc succes mai departe și realizări frumoase și Vă mulțumesc încă o dată!

Olga Melnic, Jurist

 

În primul rând vreau să menționez că la acest curs am avut plăcerea să cunosc o echipa adevarată în cel mai bun sens al cuvântului ,în care aș scoate in evidentă liderul acestei echipe, doamna Aliona Lupu, care prin abilitățile ei de trainer, a reușit să mă facă să trec fără nici o problema de acele bariere de la începutul cunoașterii unei limbi noi. Cu un mod de lucru profesionist, cu o documentare si o pregătire atenta, de ultima generație, am simțit că sunt intr-o echipa unde pot greși ca sa învăț si sa contribui la dezvoltarea mea personală. De aceea, recomand cu încredere acest format de training cu adevărat orientat pentru deprinderea abilitaților unei noi limbi si un cadru minunat in care sa dai ce ai mai bun, fără nici un stres sau inhibiție.

Cristian Tofan - manager companie multinațională

 

Hi, my name is Aura and I was a student at LangBrit School of Foreign Languages. During the TOEFL iBT preparation course I was very pleased and motivated to study. The lessons were interesting and efficient. The studied material was of a great use for me. My TOEFL iBT score was 109 points. Thank you LangBrit.

Aura Grosu, Mircea Eliade Liceum

 

Langbrit was a wonderful experience as in a short period of time I've acquired useful knowledge that led me to a high TOEFL iBT score (106 points). I highly recommend you this English School as you will benefit from two factors that will improve your teaching journey: the methods that are built for each student separately and the talent and professionalism of the teachers.

Daniela Tănase, Mircea Eliade Liceum

Articole Noi

saituri de socializare

LangBrit - Cursuri de engleză în Chișinău

Contacte

LANGBRIT - CENTRUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE

  • Moldova, Chișinău, str. Serghei Lazo 11, intersecția cu strada 31 August 1989
  • +373 22 23 87 87
  • +373 606 509 59
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.