• Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
 • |
 • Phone: +373 22 23 87 87
 • |
 • Mobil: +373 606 509 59

language

TEST NIVEL

Află care este nivelul tău de Cunoaștere a Limbii Engleze. Este foarte simplu.

 

citeste mai mult...

 

ULTIMELE Articole

Cine este conectat

Avem 10 vizitatori și nici un membru online

CursuriEngleza pentru adolescențiOT SlideShowEngleza pentru copii

 Investește în viitorul copilului tău!

Noi le dezvoltăm cunoștințele de limbă engleză și le oferim mai multă încredere.

 

Încrederea în abilitățile de limba engleză, îi poate oferi copilului tău un avantaj la școală, precum și șansa de a profita la maxim de educația, calificarea și oportunitățile care se ivesc, inclusiv în viitoarea carieră.

Cursurile noastre au fost create în jurul modului unic în care copiii acumulează cunoștințe. La LangBrit vor fi învățați de către profesori cu experiență, pasionați de limba engleză și experți în predarea pentru copii. Toate într-un mediu sigur și de încredere.

Încurajînd copiii să discute, să se joace și să interacționeze unii cu alții într-un mod natural și plăcut, îi ajutăm să își exerseze abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere, fără a le crea impresia că li se predă ceva.

Totul cu sprijinul celei mai complete colecții de resurse de predare  pentru copii.

Explorează gama noastră de cursuri și de resurse fără egal, oferită de experții mondiali în limba engleză, pentru a-l ajuta pe copilul tău să aibă cel mai bun start posibil. 

 

Nivelurile noastre

 • Începător (A1) 

Nivelul A1 este fără îndoială cel mai elementar nivel al capacităţii de producere a limbii care poate fi identificat. La fínele acestui nivel, absolventul va fi capabil să participe la activităţi interactive simple, mînuiește un repertoriu elementar de cuvinte și de expresii simple referitoare la situaţii concrete.

 • Elementar (A2)

La acest nivel audientul va învăța să înțeleagă și să utilizeze fraze isolate și expresii frecvent folosite în domenii de interes nemijlocit, de exemplu, informații personale și familiare simple, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, activitatea profesională. Va putea să comunice în situații simple și obișnuite, care nu solicit decît un  schimb de informații simplu și direct referitoare la subiecte familiare și obișnuite.

 • Pre-intermediar (B1)

La acest nivel, audientul va învăța să înțeleagă elemente esențiale, cînd este folosit un limbaj standard clar, pe teme familiare, întîlnite uzual, legate de muncă, școală, timp liber etc. La fel să se descurge în majoritatea situațiilor survenite în timpul unei călătorii. Va putea să producă un discurs simplu și coerent pe teme familiare și din domeniile sale de interes, să relateze un eveniment, o experiență, să descrie un scop și să spună pe scurt argumentele sau experiențele unui proiect  sau ale unei idei.

 • Intermediar (B2)

Acest nivel îi va permite audientul să înțeleagă ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte, inclusiv în discuții tehnice, să comunice cu un anumit grad de spontaneitate și fluență, încît conversația cu un vorbitor nativ sa nu presupună efort pentru nuci unul dintre interlocutori. De asemenea să se poată exprima clar și detaliat asupra unei game largi de subiecte, sa-și expună opinia asupra unui subiect de actualitate.

 • Post Intermediar (C1)

În cadrul acestui nivel, audientul va învăța să înțeleagă o gamă largă de  texte, lungi și complicate și să sesizeze semnificațiile implicite, să se exprime spontan și fluent, fără a fi obligat aparent să-și caute cuvintele. Totodată, va putea să utilizeze limba cu eficacitate  în viața socială, profesională sau academică. Va putea să se expună pe teme complexe, într-un mod clar și bine structurat, demontrînd că stăpînește instrumentele de organizare, de studiere și de coeziune a discursului.

 • Avansat (C2)

Pe parcursul acestui nivel, audientul va învăța să înțeleagă practic fără efort tot ce citește sau aude, indiferent de domeniu, să relateze anumite fapte sau argumente din diverse surse, rezumîndu-le în mod coerent. Va putea să se exprime spontan, foarte fluent și cu precizie, să distingă nuanțe fine de sens, legate de subiecte complexe.

 

 

Alege cea mai bună variantă de învățare

pentru copilul tău

 

VîrstăFrecvențaDurata LectieiDurata CursuluiPreț / Lună

7-9

2 ori pe săptămînă 

 60 min

8 luni

500 lei

9-11

11-14

2 ori pe săptămînă

90 min

8 luni

650 lei

 

 

 

Articole Noi

saituri de socializare

LangBrit - Cursuri de engleză în Chișinău

Contacte

LANGBRIT - CENTRUL DE STUDIERE A LIMBILOR STRĂINE

 • Moldova, Chișinău, str. Serghei Lazo 11, intersecția cu strada 31 August 1989
 • +373 22 23 87 87
 • +373 606 509 59
 • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.